Om Burcharth Gulventreprise A/S

ProfilGennem mere end 40 år har Burcharth Gulventreprise A/S leveret kvalitetsløsninger inden for gulve og gardiner til erhvervslivet.

Vi er leveringsdygtige i al solafskærmning, alle typer undergulve, gulve og gardiner.

Fortæl om jeres indretningsønsker og forventninger til slitage og levetid, så sørger vi for, I får den løsning, der matcher bedst. Vi besigtiger, opmåler, gennemfører eventuelle fugtmålinger og vender tilbage med konkrete forslag til materialer, farver, prøver, økonomi og en gennemarbejdet tidsplan.

Vi glæder os til vores fortsat gode samarbejde med nuværende kunder og til at byde nye kunder velkommen.

Se mere om de produkter Burcharth Gulventreprise A/S kan levere her på siden.

Kvalitet og miljø

Vores arbejdsgange er beskrevet i et internt kvalitetssystem, og gulventrepriserne kvalitetssikres efter Gulvbranchens kvalitetssikringssystem, der garanterer kvalitet i alle projektets faser.

Ved enhver opgave gennemgår vi produkter, arbejdsprocesser og affaldshåndtering for at sikre, at der tages størst muligt hensyn til miljøet.

Grundig planlægning giver det bedste resultat

Vi arbejder projektorienteret med enhver opgave, så alle faser nøje planlægges inden opstart. Dermed er du sikret, at den færdige løsning fuldt ud svarer til dine forventninger, og at arbejdet udføres professionelt inden for de givne tidsrammer og under størst mulig hensyntagen til brugere og/eller øvrige håndværkere.